Google spreadsheet

Noen ganger hatt behov for å lage et spørreskjema på 1-2-3? Det har jeg og jeg har ikke fått lært meg de mer avanserte spørreskjemaene som UiA kan tilby. Jeg er kjent og har brukt mye Fronter sitt evalueringsskjema og er veldig fornøyd med det, men av og til skal en inkludere ulike grupper mennesker og trenger noe som ikke er ekslusivt.

I forrige uke ble jeg vist google sitt verktøy som heter spreadsheet. Jeg er veldig begeistret for google sine verktøy, selv om det kan føre til et par reklamemailer en gang i blant. Med google spreadsheet kan du på en enkel måte samle inn informasjon, evaluere eller lage enkle påmeldinger. Du få svarene ut på regneark. Det er verdt en utprøving! Har du lyst til å se et eksempel, kan du klikke deg videre her.

Birgitte Wergeland

Arbeider på Pedagogisk utviklingssenter (Puls) ved UiA. E-mail: birgitte.wergeland@uia.no Tlf.: 99 62 54 76

You may also like...

Legg igjen en kommentar