Lynkurs i Twitter

I dag holder UiABeta et lynkurs i Twitter for lærere i videregående skole. Vi satser på at mange får kommet seg på/revitalisert sin Twitter-konto og «kviddret» litt på #PPUtemadag

Har du lyst å følge med på den
utdanningspolitiske debatten, få tips om bruk av digitale verktøy i undervisning og komme i kontakt med andre lærere fra ulike steder i landet? Da kan Twitter være et nyttig «sted å være». Kom på lynkurs og få en innføring i hvordan man oppretter Twitter-konto og tar den i bruk

•Stein Erik Skaar @thegymsokk •Birgitte Kleivset @kleivspark •Beta.UiA.no @uiabeta UiA @uiagder

Vi anbefaler å se kortkurset i Twitter av Elin Ørjasæter og lese om Twitter i Audun Farbrots bok: Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter, f eks «Ni grunner til at jeg liker Twitter (Farbrot, 2015:63)

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar