Prezi, et spennende presentasjonsprogram

Noen har allerede brukt dette i lang tid og for noen av oss er det uprøvd. Kanskje på tide å prøve? Prezi gir f.eks. mulighet til å lage presentasjon online, sammen med andre. Er fleksibelt og dynamisk og en deilig variasjon til presentasjonene vi kjenner så godt til.

Å lage en en Prezipresentasjon gjør også at en kan tenke annerledes i måten å presentere ting på. Cornelia Brodahl skriver på larena.nu at  å «lage en Prezi er en prosess som minner om å skrible ned ideer på en serviett eller et lerret». På Larena finner du mange eksempler på Prezipresentasjoner.

Prezi har også en egen app for iPad:

Birgitte Wergeland

Arbeider på Pedagogisk utviklingssenter (Puls) ved UiA. E-mail: birgitte.wergeland@uia.no Tlf.: 99 62 54 76

You may also like...

Legg igjen en kommentar