Raskere presentasjonsløsninger i auditorium

Har du noen gang kommet et auditorium som første foreleser og oppdaget at presentasjons PC’en er avskrudd. Når du gir den pent beskjed om å slå seg på er ikke det gjort på et øyeblikk. Nå er det endelig kommet andre alternative løsninger som lover å bøte på slik lang oppstartstid. Hva om vi flyttet presentasjonsmaskinen opp på server rommet, og bare lot skjermen stå igjen i auditoriet. Da kan situasjonen bli at oppstart fra helt avslått anlegg kortes ned til 30 sekunder. Hvordan kan vi så få til dette? Jo ved bruk av virtualiserte løsninger der presentasjonen kjøres på vår eksisterende VMware serverklynge.  Dette kombinert med en skjermløsning fra samsung med innebygget pcoip klient gjør at foreleseren kan flytte fokus fra teknisk frustrasjon og over til innholdsformidling.

Fredrik Røysland Andresen

...

You may also like...

Legg igjen en kommentar