Digital kommunikasjon

Lørdag var det Alumni-seminar for tidligere og nåværende studenter ved Masterstudiet Samfunnskommunikasjon ved UiA.

Etter et kurs i nettverksbygging, både analogt og digitalt, med coatch Lars Inge Leirflåt snakket kurator i TEDxArendal, Céline Thommesen om å «Kommunisere fra en scene.» Thommesen , sa hun alltid var på jakt etter gode formidlere som kan holde kortforedrag på TEDx-kanalen, og gav åtte tips til hvordan lykkes som foredragsholder.

Følg TEDx Arendal på Facebook

Koordinator for Samfunnskommunikasjonsstudiet, professor Martin Engebretsen sa at han ikke kjente til så mange andre Alumni-seminarer ved humanistiske fag ved UiA. Er det noen i Digitale fagfeller på Agder som vet om andre Alumni-treff ved UiA, tro?

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar