Jing – kjapt og enkelt skjermopptaksprogram

Ønsker du å lage en instruksjonsvideo eller gi tilbakemelding på en orginal måte er JING tingen. JING er et skjermopptaksprogram som er meget enkelt å bruke. Her er en enkel instruksjonsvideo om hvordan JING virker. De største fordelene med JING er at den er svært enkel og du kan enten laste vidoen ned som en flash video som du deler ut eller du lager en link til en nettside der videoen ligger. Ulempene er at man ikke kan redigere og det er en begrensning på 5 minutter pr videosnutt. Det går også an å bruke JING til å ta skjermbilder. Hvis man ønsker å lage en video der man ser seg selv er det et tips å bruke et webkamera samtidig. Andre enkle små skjermopptaksprogrammer som kan være interessante å se på er Wink og CamStudio. Hvis man vil ha større muligheter til å redigere videoer er nok Camtasia det beste alternativet.

You may also like...

Legg igjen en kommentar