Future Learning Lab ved UiA og Stanford universitet

I et intervju med Synkron: Magasin for fleksibel utdanning snakker Oddgeir Tveiten, leder av Future Learning Lab om betydningen av å arbeide tverrfaglig. Tveiten er for tiden på et forskningsopphold ved Standford universitet og sier at der «er tverrfaglighet en integrert måte å jobbe på.» Tveiten har arrangert flere worskhops både ved UiA og Stanford, og planlegger «World learning summit 2016» på Kilden i Kristiansand 13-16. juni. Et av keynote-foredragene hodles av Googles forskningsdirektør Peter Norvig, mannen bak den første store MOOC-en.

– Det nye består i mangfoldet, i tilgjengeligheten og våre praktiske såvel som økonomiske forutsetninger for å ta medier i bruk (…) Men vi skal fortsette å holde mennesker i sentrum og vektlegge læring i gode sosiale kontekster. Teknologi erstatter aldri det. Vi kan derimot bli mye smartere i hvordan vi bruker den. Oddgeir Tveiten/Synkron

Future Learning Lab, ved Vidar Mortensen og Oddgeir Tveiten har også bidratt i Norgesuniversitetsprosjektet:   «Nye læringsformer – kompetansebygging i praksis,» sammen med aktører fra Handelshøyskolen BI og Høyskolen i Telemark.

Les mer om prosjektet på Norgesuniversitetets nettsider

You may also like...

Legg igjen en kommentar