Dropbox edu

Dropbox er det vi kaller for en sky hvor du kan lagre det du måtte ønske av filer i tillegg til på maskinen din. Jeg bruker det masse i ulike prosjekter, men også privat. Dropbox har stor lagringskapasitet. Når jeg f.eks. skal dele filmer med noen kolleger og de er for store til å sende på mail, lagrer jeg filmen i Dropbox’en og deler lenken med dem jeg ønsker. Jeg bruker det også i prosjekter hvor jeg samarbeider med eksterne aktører. Med mange prosjekter og ulike maskiner (pc og mac), er dette en god måte å samle de dokumenter og ressurser jeg trenger på et sted. Dropbox er tilgjengelig for iphone, iPad, Android o.l.

Nå er det kommet en egen dropbox for studenter. Egner seg bra i prosjektarbeid eller gruppearbeid. For hver person du får til å bruke dropbox, får du i tillegg 1 ekstra GB og den inivterte får 250 MB.

Birgitte Wergeland

Arbeider på Pedagogisk utviklingssenter (Puls) ved UiA. E-mail: birgitte.wergeland@uia.no Tlf.: 99 62 54 76

You may also like...

Legg igjen en kommentar