RockMelt

Jeg har gått over til å bruke nettleseren RockMelt. Nettleseren er bygget på Google Chrome og er integrert med facebook. (Det vil si at du må logge på Facebook for å bruke den) Det jeg liker best med den er at den gjør det enkelt å følge RSS-feedene jeg setter opp. Når det er nye innlegg på blogger eller nettsteder jeg følger kommer det et lite siffer ved ikonet for nettsiden/bloggen på høyre side i nettleseren. Her følger jeg ting som forskning.no, Din Side, faglige blogger og blogger til venner og kjente. På denne måten behøver jeg ikke aktivt å gå til min RSS-leser for å få oversikt om det er kommet nye bloggposter/oppdateringer på aktuelle nettsider. Mitt største problem med RSS har vært at jeg faktisk må oppsøke RSS-leseren for å se om det har skjedd noe nytt. Det slipper jeg nå.Se skjermdump for illustrasjon

.Min nye nettleser

Hilde Terese Daland

Jobber som universitetsbibliotekar på Universitetsbiblioteket i Agder. Fagansvarlig for institutt for religion, filosofi og historie og institutt for sosiologi og sosialt arbeid.

You may also like...

Legg igjen en kommentar